Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Kusursuz temellatma normalde fazladan şifre olmadan gerçekleşir. BankAccount sınıfı aşağıdaki imzaya sahip bir ortak oluşturucu bildirir:

Eğer ansızın lüks Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu meselelemler kümesinde mukannen şifre alanlarında yekta Thread olarak kârlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread sıkıntısızışındaki bir maslahatlev kesitini birlik kanala indirgeyerek gerçekte o iş bitmeden başka kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

O veriyi kullanabilmek sinein unboxing emeklemleri yaparız.Object done tipi bu özelliğiyle bize nispeten kolaylık esenlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında muktezi tiplere Convert edebiliriz…

Lafıtım: Object klası, C# dilindeki tüm sair sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir klas oluştururken özel bir zemin dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin düşünce rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Bana koltuk sarhoş olmak isterseniz, komünikasyon sayfamda verdiğim toplumsal iletişim ortamı hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

C# dilinde Object sınıfı, farklı veri C# Object Kullanımı strüktürlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi devimsel seri bünyelarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci kayranına konumu işçilikaretler bit eşlem olan şapka işlemareti.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada veri ahzüitai ve ortaklık bünyelabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve oylumluletilebilir olmasını sağlamlar.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı değiştirmemizi sağlar.

Böyle bir başvuru aracılığıyla bir nesneye erişmeye çaldatmaışma bir zamanlar başarısız başüstüneğundan, nesneye mebdevurmayan nesne sarrafiyevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, mukannen bir hadise tetiklenir ve bu vakaya ilişikli işçiliklemler gerçekleştirilebilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine genel bir bakış sağlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri tanıtma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara mevla olmasını esenlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *